Jee jee. Hyvin nukutun yön jälkeen hyvälle aamiaiselle. Kävästiin kahtomassa minkalainen paikka on sea life, hyvähän se oli. Näky Nemokii tai nemon isä, kumpi lie ollu.

Sitten isi kävi vähä shoppailemassa, äiti kahteli nähtävyyksiä ja Antti ajeli tyytyväisenä... Ja ei muuta kun sadetta nenät pystyssä karkuun kohti turkua.

Käytiin matkalla jollain ABC:llä hampilla ja taas lähes valonnopeutta kohti turkua. Hotelli on Centro ja on aika desing desing paikka... Minä olen laittanu tuhansia euroja turhuuteen kun oon ostanu vahvistimen ja iisalmen ylpeydet. Perkele mikä ääni on Loewen töllössä ja se kuva, aaahhhh. Tai no genelecin ääni on parempi... Takas asiaan, Lähettiin palloilemaan torille ja vähän shoppailemaan. Mukaan tarttu Canon 18-55 kakkula ja mamma osti rannehelyjä. Sitte Old Bankin terassille neuvoo ottaville, meni päähän ku metrinen halko!!! Käytiin syömässä Ricossa, ihastuin simpukoihin ja vihastuin nuorimpaan matkalaiseen. Siitäpä kipiteltiin takas hotelliin ja otin pienen välikuoleman. Antti herätti ettei mene hotellin iltapala ohi, oli muuten aika yes iltapala. Nyt unta palloon että pääsee toivottavasti parhaalle aamiaiselle mitä suomen hotellit voi tarjota.

Täältä tähän

ps: on tuossa Loewessa ihan saatanan hyvä kuva...