Hoteli onnentähti oli hieno paikka, aamiainen oli perus mättöö mutta jotain aktiviteettejä jäi kaipaamaan lähistöltä. No käytiin kyläkaupassa shoppailemassa, mukaan tarttu kaikkea enemmän ja vähemmän tarpeellista tavaraa. Tärkeimmät oli minun ja Jessican onget juhannusta varten. Tuuri-Kuopio oli aika tylsä pätkä, pysähdyttiin kerran jossain syömässä jotain. Pikku J mummolaan ja muu retkikunta vuorineuvokseen. Eilinen päivä meni chillaillessa: Rellun pesu ja satamassa makoilua. Antti lähti tahkolle jussin viettoon ja me jäätiin vielä vuorineuvokseen.

Mitä me tästä opimme??? Kilometrejä tuli 1350, Skoda oli huomattavasti parempi ajaa matkaa kun v70. Keskikulutus oli 5,7, olisi saanu alemmaskin mutta oli välillä liiän raskas kaasujalka. Hotellit... Continental, tuskin enää koskaan tulee käytyä. Centro, Aivan varmasti otetaan uusiks!!! Onnentähti, eiköhän käydä. Reissu oli yllättävän halpa vaikka ravintolassa koko menu tulikin vedettyä päivittäin. Kukaan ei tapellut ja kellekkään ei tullu suru puseroon, tietysti pikku J kokeili välillä rajoja mutta ei muuta. Se reissu oli siinä.

Rouva lähtee maanantaina töihin, kai sitä on lauantaina vetäydyttävä kotiin. Maanantaina alkaa iso J ja pikku J seikkailut Suomen suvessa. Kalastusta, jätskiä, leikkipuistoja, aurinkoa........ kolme hauskaa viikkoa!

Nyt jussin viettoon, Rantasauna lämpiämään, grilli tulille, mato-onget järveen, kaljat kylmään ja pikku J iso A ja ison M kanssa laiturille äksänä makaamaan.

Jos tätä sattuu joku lukemaan niin: HAUSKAA JUHANNUSTA!!! Eikä hukuta vesillä, jos on pakottava tarve hukkua niin hukutaan tyylillä. Ja järki päässä veneiden kanssa siellä on muitakin vesillä.

Kuvia laittelen joskus kun jaksan.

Muistutus keuhkojaan pilaaville: Rööki syttyy sytkästä, tulitikuista, kokosta, palavasta talosta, ihan mistä muusta vaan, mutta ei kynttilästä.

Täältä tähän.